2011. április 27., szerda

Valódi karcsúsító alakformáló acélmerevítős fűző - Jelenlegi ára: 12 200 Ft


Szépséges, valódi fűző fűző
Használtként hirdetem, mert leszedtem a címkét róla és felpróbáltam de ennyi volt a használat, szóval gyakorlatilag új. : )
Teljesen tökéletes, semmi hibája, tetszik is nagyon, de a 151 centimen annyira nem volt nyerő sajnos, nagyon rövid vagyok bele. : ) Átlagos magasságú hölgyeknek, lányoknak ajánlom.
Ez a fűző körben igazi acélmerevítőkkel készült, de nem csak, hogy acélból vannak, hanem spirális merevítők, így tényleg formálja az alakot, és karcsúsít nem mint egyes acélmerevítős fűzők, amikbe a lapos, egyenes, hátoldalra való merevítőket rakják körbe, így azok tartanak, meg összenyomnak, de igazán szépen nem formálnak, nem csinálnak olyan jó kis darázs derekat.
Hátul nem szalaggal, hanem erős de ugyanolyan esztétikus fűzőzsinórral húzható meg. Ezen a részen is anyaggal fedett a hát, nem fog a zsinór tehát bevágni, ha jól összehúzod.
A fűző belseje, ami érintkezik a testeddel organikus pamutból készült.
Külseje finom önmagában is csillogó rózsaszín, nem az a rikító pink, fekete bársonyos virág és levél mintázattal.
Amint a képen is látszik, elöl középen jó mélyen kivágott, szuper dekoltázst csinál és itt a "kipottyanás" veszélyétől sem kell tartani, mert egy igazi fűző remekül tart, ahogy felvetted az úgy van, amíg le nem veszed, nem csúszkál fel-le, nem fordul el stb.
A fűző mérete 20. Ez azt jelenti, hogy 61-65 centis derékra ajánlják. Az igazság az, hogy ennél akár 5 centivel szélesebben is felveheted, (persze azért vannak határok, nyilván nem 80-90 centis derékkal) ez a méret azt jelöli pontosan, hogy legkisebbre 51-52 centire lehet összehúzni a derekat vele, annál kisebbre nem. Persze nem is kell ilyen keskenyre sem. Annyira kell összehúzni, hogy szorítson, de még kényelmes legyen és szépen fokozatosan lehet edzeni a derekat hozzá.
Van egy másik 20as fűzőm, ami rövidebb szabású azt használom is, és az alapból 69-70cmes derekamhoz is teljesen jó. Ennél bővebb derékra azért nem ajánlom, mert a hátán a fűzőrészen lévő anyag akkor előfordulhat, hogy nem teljesen ér be, hogy takarja a hátat a zsinórok alatt, ha nem tudod eleinte nagyon szorosra húzni.
Ha a ruhaméret többet segít, akkor XS S méretet mondanék rá.



Jelenlegi ára: 12 200 Ft

Az aukció vége: 2011-05-08 23:13
. Valódi karcsúsító alakformáló acélmerevítős fűző - Jelenlegi ára: 12 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése