2012. február 5., vasárnap

Herbert Ziergiebel: A világűr foglyai - Jelenlegi ára: 400 Ft

Rövid ismertető:
A Charles Darwin űrhajó, fedélzetén hat utassal összeütközik egy aszteroidával, és eltűnik a világűrben. Minden jel arra mutat, hogy az űrhajó elpusztult. Kilenc hónappal a katasztrófa után azonban egy szumátrai obszervatórium vezetője, Shagan professzor arra a felfedezésre jut, hogy az űrhajó megmaradt, és a Nap egyik bolygója lett. És útnak indítják a Johannes Kepler űrhajót. Fárasztó hónapokon át kutatnak a Charles Darwin után, már-már feladják a remény, amikor...
Herbert Ziergiebel regényének fantasztikuma a mai tudományos eredmények és lehetőségek keretein belül mozog, nincs benne semmi misztikum, még a holdutazás után is szinte reálisnak látszik. Érdekes és izgalmas könyv, mert minden tétele valóságos.
Nézzen szét többi eladó könyvem között is. A héten feltöltésre kerülnek Star Wars, egyéb sci-fi, kaland, fantasy regények, történelmi könyvek, II. világháborús könyvek, szépirodalmi regények, kötelező olvasmányok, tankönyvek (Kádár-korszakbeli 50 évesek és újak is).
Az átvétel leginkább személyesen oldható meg Budapesten a vásárlás után megbeszélt helyen és időben. De ha ez semmiképpen sem fele meg, akkor postán is küldhetem a csomagolási és feladási díj hozzászámolásával.


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2012-02-24 05:27
. Herbert Ziergiebel: A világűr foglyai - Jelenlegi ára: 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése